Zena
Café & Snack bár

  • 8380 Hévíz, Széchenyi u. 6.
  • Minden nap 8.00-20.00
  • +36-83/542-300

A Zena Hotel Café & Snack bárjában szolgáljuk fel vendégeinknek a büféasztalos reggelit. Minőségi kávéval, friss gyümölcslevekkel, frissen sült pékáruval és megannyi sós és édes feltéttel várjuk Önöket minden nap 8:00-tól.

Levél Levél Zena Café & Snack bár

Ízelítő ajánlatunkból

A ZENA corridor Café+snack bar kínálatában megtalálhatók a legfinomabb kávékülönlegességek, ínycsiklandó saláták és szendvicsek valamint szebbnél-szebb és gusztusosabb kézműves sütemények. A jobb idő beköszöntével teraszunk is várja vendégeinket.

  • kávékülönlegességek
  • limonádék
  • sör (üveges és csapolt is)
  • prémium kategóriás pezsgők és borok
  • 10 féle különleges pálinka

A kávézó területén ingyenes WIFI használatot biztosítunk vendégeink részére!

Zena Reggeli

A svédasztalos Zena reggeli frissen, helyben sütött pékáruval és bőséges választékkal tökéletes kezdete a napnak. A Zena Hotel korlátlan fogyasztású, svédasztalos reggelit kínál vendégeinek.

Tovább

Zena Kávélap

Zena Kávélap

A minőségi kávéinkat elegáns csészékben, poharakban és különleges módon szervírozva kerülnek vendégeink elé, hogy csábító megjelenésünkkel is kiemelkedő élményben részesítsük a kávé szerelmeseit.


Zena Itallap

Zena Itallap

Minőségi kávéval, frissítő limonádékkal, csapolt sörrel és prémium italválasztékkal várjuk kedves Vendégeinket kávézónkban.


Zena Borlap

Zena Borlap

Bormámor: Kóstolja meg környékbeli termelők, és országszerte híres borászatok borválogatásait.


További kategóriák
a Zena Hotelben

Hotel

Szállodánkban a butik hotelre jellemző jegyek fedezhetőek fel, többek között az egyedi stílus, a minőség, a luxus, a kifinomult stílus, és a kényelem. Ennek jegyében készültek modern, minden luxust kielégítő szobáink különféle hangulatban.

Részletek

Étterem & Kávézó

Vendégeinknek a hotel kávézójában kínálunk korlátlan, svédasztalos reggelit minden nap 8:00 - 10:00 között.

Részletek

Beauty & Barber

Egyedi környezetben és nyugodt körülmények között pihenhetnek vendégeink itt-tartózkodásuk ideje alatt, hogy testileg és lelkileg megújulva térjenek haza.

Részletek

Wellness

Fürdővilágunkban feszített víztükrű masszázs- és élménymedence található, melyek megszámlálhatatlan élményelemmel rendelkeznek.

Részletek
Szobafoglalás